Mesaje onomastice

Mesaje de ziua onomastica, mesaje onomastice de ziua numelui, mesaje La multi ani! de onomastica

Mesaje onomastice - Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeascaDin adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!

Mesaje onomastice - Sanatate si un sincer LA MULTI ANI de ziua numelui!Cand orologiul noptii va limita hotarul Si cu batai scurte va mai trece un an In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI de ziua numelui!

Mesaje onomastice - Un cer senin si fara nori Ca viata ta sa fieUn cer senin si fara nori Ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori Succes si bucurie!

Mesaje onomastice - Poezie de ziua numeluiDe ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Mesaje onomastice - Va doresc o zi de nume cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de nume cat mai frumoasa!

Mesaje onomastice - La multi ani de ziua numelui!Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje onomastice - La Multi Ani de ziua numelui!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani de ziua numelui!

Mesaje onomastice - Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi specialaNe gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Mesaje onomastice - La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!

Mesaje onomastice - Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui flutureIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Multi Ani!