Mesaje onomastice

Mesaje de ziua onomastica, mesaje onomastice de ziua numelui, mesaje La multi ani! de onomastica

Mesaje onomastice - O zi speciala pentru un angajat deosebitO zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

Mesaje onomastice - Fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje onomastice - La zi onomastica urez tuturor prietenilor mei virtualiLa zi onomastica urez tuturor prietenilor mei virtuali un sincer "La multi ani, sanatate, fericire si realizari pe toate planurile"!

Mesaje onomastice - La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc onomastica!La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc onomastica!

Mesaje onomastice - La Multi Ani de ziua onomastica!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani de ziua onomastica!

Mesaje onomastice - La Multi Ani de ziua onomastica!Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani de ziua onomastica!

Mesaje onomastice - La multi ani de ziua onomastica!La multi ani de ziua onomastica!

Mesaje onomastice - Cu ocazia sarbatorii zilei tale de numeCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Mesaje onomastice - Ziua numelui sa-ti fie plina de realizariZiua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Mesaje onomastice - Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numeluiNe face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!