Mesaje onomastice

Mesaje de ziua onomastica, mesaje onomastice de ziua numelui, mesaje La multi ani! de onomastica

Mesaje onomastice - Toate florile din lume pentru tine de ziua numeluiToate florile din lume pentru tine de ziua numelui! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua ta la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Mesaje onomastice - Urare de ziua numeluiAstazi, fiind o zi frumoasa Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii Tin a te felicita. La Multi Ani!

Mesaje onomastice - De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoaseDe ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

Mesaje onomastice - Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tinePentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui!

Mesaje onomastice - Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tauApropiidu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

Mesaje onomastice - Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatateIti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani de ziua numelui!

Mesaje onomastice - Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericitaSa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Mesaje onomastice - La multi ani, de ziua numelui tau!Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui tau!

Mesaje onomastice - O floare si un sincer La Multi Ani de ziua numeluiO zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani de ziua numelui! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

Mesaje onomastice - Fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.